Lashes & Brows

Lashes & Brows

Lashlift

Lashlift verbetert je natuurlijke wimpers doordat we ze tijdens de behandeling 'optillen en fixeren'. Dit resulteert in direct langere, vollere en dikkere wimpers.

Na de behandeling kleuren we steeds de wimpers zodat je pas gelifte wimpers nòg beter zichtbaar en mooier worden.


Deze behandeling is ideaal wanneer je rechte natuurlijke wimpers hebt of wanneer je op zoek bent naar die perfecte natuurlijke krul zonder wimperextensions.


Ook wanneer je sport en toch steeds een beetje opgemaakt wil zijn, is Lashlift ideaal. Geen panda ogen meer wanneer je zweet!

Brow lamination

Hi Brow Lamination is de nieuwste trend en behandeling voor wenkbrauwstyling!
Het biedt je de mogelijkheid om een nieuwe wenkbrauwstijl te creëren. Je haartjes worden nauwkeurig in een perfecte vorm gestyled. 


Hi Brow Lamination maakt je wenkbrauwen voller en meer gedefinieerd. Na elke behandeling worden ook hier de haartjes gekleurd om je nieuwe wenkbrauwen nog beter uit te laten komen. U wil toch ook elke dag wakker worden met de perfecte wenkbrauwen?


Deze behandeling is geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw. Het biedt in het bijzonder een uitkomst aan diegenen die een neerwaartse haargroei, dunne of eerder stugge, pezelige en ontstuimige wenkbrauwharen hebben. Maar ook voor diegenen die elke dag de perfecte wenkbrauwen willen.

Thuisverzorging


Wanneer u een Lash of Brow behandeling laat uitvoeren, dan is een correcte thuisverzorging nadien zeer belangrijk.


Het zorgt er niet alleen voor dat het effect van de behandeling langdurig  aanhoudt maar ook dat uw wimpers of wenkbrauwen in goede conditie blijven.


Zo kan u er zeker van zijn dat de combinatie van onze professionele behandelingen en goede thuiszorg ervoor zorgt dat u deze behandelingen ook steeds met een gerust hart opnieuw kan laten uitvoeren zonder dat uw haartjes en haargroei beschadigd worden.

Lashlift

€ 60,00

*kleuren van de wimpers is inbegrepen

Brow Lamination

€ 50,00

*kleuren van de wenkbrauwen is inbegrepen

Lashlift en Brow Lamination

€ 100,00
*kleuren van de wimpers en wenkbrauwen is inbegrepen

Kleuren

Wenkbrauwen of wimpers

€ 20,00


Wenkbrauwen en wimpers

€ 35,00

*epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen