Voetverzorging

Voetverzorging

Pedicure ALL-IN

Onze pedicure is een professionele en preciese behandeling waarna je weer op wolkjes loopt.


We beginnen elke behandeling met een voetbad gevolgd door een scrub. Daarna gaan we over tot het verzorgen van de nagels. Ook wanneer je ingegroeide of probleemnagels hebt kan je bij ons terecht. De nagelriemen en zijwallen worden steeds (met de frees) behandeld om alles zo zuiver mogelijk te maken.


Verwijderen van eelt, eeltpitten, eksterogen of het behandelen van enig ander probleem waar je last van hebt is inbegrepen. We eindigen met een korte voetmassage om de behandeling compleet te maken.


Wil je graag nog een kleurtje op je teennagels, dat kan uiteraard ook. Je kan kiezen tussen extra lakken of gellak na de pedicure. Ook wanneer een nagel gecorrigeerd dient te worden kan dit als extra bij jouw behandeling.

Extra luxe please

Extra luxeverzorging bij jouw pedicure?
Dat kan met onze 'Hydra FeetTherapy' van Juliette Armand.


Extra peeling en pakking van de voeten en deel van de onderbenen alsook een langere massage, afgewerkt met een heerlijke voetcrème.


Meer ontspanning en beleving voor jouw zintuigen en langdurige hydratatie voor de huid verzekerd!

Prijzen

Geef je voeten

de aandacht

en verzorging

die ze verdienen

met een

Alike Pedicure

all-in!

Wat kies ik?

Zoals je ziet kan je bij Alike voor verschillende opties kiezen.


Wanneer je vooral een esthetische pedicure wenst of nodig hebt, boek je een pedicure van 60 minuten al dan niet aangevuld met nagellak, gellak of extra luxe


Heb je last hebt van overmatige eeltvorming, ingegroeide nagels, eeltpitten of andere problemen, kies je best tussen 75 of 90 minuten zodat we zeker voldoende tijd hebben om uw voetjes volledig tot in detail te verzorgen.

Hebben we toch genoeg gehad aan 60 minuten, dan betaal je gewoon de prijs die daar tegenoverstaat.