Permanent Ontharen

LASERONTHARING

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING TEGEN ONGEWENSTE HAARGROEI?

Dan bieden wij jou een veilige efficiënte uitkomst!


Vrouwen en mannen, dagelijks moeten we de strijd aangaan met haargroei. Na epileren, waxen of scheren zullen de haartjes weer terugkeren. Ben je dit beu, heb je steeds veel irritatie of zelfs veel last van ingegroeide haren? Met permanente laserontharing kom je voor lange tijd van ongewenst lichaamshaar af.

Bij Alike werken we samen met MAX Laser, zij werken steeds op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn. Definitieve laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen en geschikt voor bijna iedereen.

Dames

Kin

Bovenlip

Jukbeenderen

Wangen

Bikini

Oksels

Onderarmen

Armen volledig

Onderbenen

Bovenbenen

Bovenbenen + knie

Benen volledig

Heren

Bakkebaarden

Baard

Zwembroek

Oksels

Schouders

Nek

Hals

Borst

Buik

Rug

Gratis test en informatiesessie, waarbij u eerst antwoord krijgt op al uw vragen en waarbij de test zal aantonen welke resultaten u kan verwachten.


Indien je wenst kan ja na de test onmiddelijk starten met de behandelkuur.

*Afspraken voor laserontharing kunnen enkel telefonisch, via mail, sms of whatsapp gemaakt worden.

*Afspraken voor laserontharing kunnen enkel telefonisch, via mail, sms of whatsapp gemaakt worden.

Veel gestelde vragen

KAN IEDEREEN DEZE BEHANDELING ONDERGAAN?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen. Echter zijn er een paar uitzonderingen: de laser reageert niet op grijze- of donsharen door het ontbreken van pigment.


DOET EEN LASERBEHANDELING PIJN?

Normaal zal het niet of nauwelijks pijn doen, door de werking op het pigment in de haren kunnen mensen met een donkere huid wel gevoeliger zijn voor de behandeling.


HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Doorgaans zijn vijf tot acht behandelingen voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Na ongeveer een jaar kan een krote aanvullende behandeling wenselijk zijn.


IS LASERONTHARING WEL IETS VOOR MIJ?

Alvorens aan het werk te gaan zullen de specialitsten van MAX Laser eerst uitvoerig bespreken wat er bij u mogelijk is. Ook testen ze altijd eerst een kleine oppervlakte.