Nagelstyliste worden?

OPLEIDINGEN

Nagelstyliste worden?

Ben je geïnteresseerd in het creëren van mooie nagels? Dan is een opleiding nagelstyliste misschien wel iets voor jou!
Bij Alike leer je in een aantal lessen hoe je op een verantwoorde en professionele manier nagels kan plaatsen.
Je hebt de keuze uit verschillende trajecten om op je eigen tempo en naar ieders budget het nagelen onder de knie te krijgen.

Interesse in deze opleiding?

OPLEIDINGEN

BASIS

Leer in 4 lessen de basis van nagelstyling. Zo kan je eerst even aanvoelen en uitzoeken of het 'nagelen' wel echt je ding is.

vanaf € 540,00 exclusief BTW en startpakket

*Wij bieden de mogelijkheid om de lessen per keer te betalen.

Interesse in deze opleiding?
BASIS
BASIS +

OPLEIDINGEN

BASIS +

Met deze volledige module van 6 lessen kan u professioneel aan de slag als nagelstyliste. Hier leer je hoe je correct verlengt met tips en sjablonen alsook de basis freestechnieken om je voorbereiding te perfectioneren en de basis van een e-manicure.

Vanaf € 810,00 exclusief BTW en startpakket

Heb je reeds de BASIS opleiding gevolgd?
Dan kan je deze nadien uitbreiden met lessen van BASIS+

Interesse in deze opleiding?

OPLEIDINGEN

PRO

Onderscheid jezelf en kies ervoor om alles te leren op het gebied van gelnagels plaatsen of om je technieken te perfectioneren en uit te breiden.  In de PRO opleiding combineren we alle lessen van de BASIS en de BASIS+. Als aanvulling leer je een volledige e-manicure alsook het plaatsen en verwijderen van gelpolish en BIAB/RIAB. Kortom, een uitgebreid pakket om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Vanaf € 1215,00exclusief BTW en startpakket

Heb je reeds de BASIS+ opleiding gevolgd?
Dan kan je deze nadien uitbreiden met lessen van PRO.

Interesse in deze opleiding?
PRO
GELPOLISH - BIAB - RIAB

OPLEIDINGEN

GELPOLISH - BIAB - RIAB

Wil je wel wat meer doen dan alleen nagels lakken maar is nagelstyling net wat te uitgebreid? Dan kan je kiezen om te leren werken met gellak, biab of riab. Zowel hobbymatig als professioneel. We leren jou hoe je dit correct en veilig plaatst.

Wil je zowel gelpolish als BIAB/RIAB leren dan zijn 3 lessen een minimum.

Per les € 150,00 exclusief BTW en startpakket
Module van 3 lessen € 405,00 exclusief BTW en startpakket

Interesse in deze opleiding?

OPLEIDINGEN

Wie geeft er les?

Kelly De Bolle

Huidverzorging en beauty triggerde mij al van jongs af aan. Op 15-jarige leeftijd heeft ook de ‘nagelstyling microbe’ me gebeten en sindsdien heeft ze me niet meer losgelaten.

In 2007 ben ik als zelfstandige nagelstyliste én schoonheidsspecialiste gestart met ‘Kelly’s schoonheidsstudio’ en ik kan met trots zeggen dat ik na al die jaren nog steeds heel erg gedreven en gepassioneerd bezig ben met mijn vak. Ik blijf mezelf ook constant bijscholen, want in onze branche zijn we nooit uitgeleerd.

Ondertussen is de zaak verder gegroeid en is ze meer dan enkel een schoonheidssalon. Zo werd Alike geboren in 2020. De nieuwe brandnaam staat voor  ''All aLIke KElly''.  Met de slogan PRATICE TO BE ALIKE wil ik mijn kennis en ervaring met jullie delen tijdens de opleidingen.

Ik leer je heel graag hoe je op een correcte en professionele manier nagels plaatst.
“My job is who I am”. Dat maakt het zo geweldig om mijn ervaring, kennis en passie te delen met jullie. Maximale begeleiding, opleiding en ondersteuning zijn mijn troeven om jouw nagelcarrière succesvol op weg te helpen.

Interesse in deze opleiding?
Wie geeft er les?